Historien omkring FI Hillerød Petanque

Historien tager sin begyndelse i slutningen af 2006, hvor en del af petanquespillerne i Hillerød Firmasport gerne ville have en yderligere udfordring ved at deltage i landsturneringen i Dansk Petanque Forbund.

Den nemmeste måde at realisere udfordringen på var, at de interesserede meldte sig ind i Tributor Petanque Nordsjælland og deltog med et lukket hold, hvilket vi gjorde i 2007 og i 2008.

I slutningen af 2008 opstod der et ønske om at deltage med et hold fra Hillerød Firmasport. Efter forhandlinger med bestyrelsen her og en aftale med en sponsor, var vi i 2009 klar til at deltage, ikke bare med ét hold, men med 2 hold under navnet Hillerød Firmasport. Holdene var udstyret med flotte lyseblå poloshirts og koboltblå softshell jakker.

Deltagelsen udmøntede sig ikke i den store sportslige succes, hvilket heller ikke var hensigten, men vi fik skaffet os en del nye venner rundt omkring i klubberne, primært i det nordsjællandske område.

I 2010 og 2011 var interessen for deltagelse desværre ikke helt på højde med 2009, og vi deltog derfor kun med et enkelt hold. Der blev dog arbejdet på at samle spillere nok, så vi igen kunne deltage med 2 hold.

I forbindelse med opstarten til 2012 sæsonen lykkedes det lige akkurat at få klarmelding fra 22 spillere, og vi tog chancen og meldte igen 2 hold til.

I februar 2012 ændrede Hillerød Firmasport navn til Firmaidræt Hillerød, hvilket var ganske uproblematisk i forhold til hovedorganisationen Dansk Firmaidrætsforbund, men det blev en noget tungere proces i forhold til Dansk Petanque Forbund (Danmarks Idræts Forbund), og vi måtte helt frem til sommeren 2012 før vi fik melding om, at DIF havde godkendt navneændringen?!

Det bekymrede dog ikke spillerne, som med medvirken af samme sponsor, nu optrådte i røde poloshirts og røde softshell jakker. Det ene hold vandt sin række i regionalserien og det andet hold blev nr. 2, og begge hold deltog derfor i slutspillet, der blev afviklet en vejrmæssig kedelig september weekend i Tune. Her var pointhøsten dog meget beskeden, men vi blev en erfaring rigere.

Med oprettelsen af Centralt ForeningsRegister (CFR) blev det nødvendigt at oprette en selvstændig forening, og denne forening så dagens lys ved den stiftende generalforsamling den 3. december 2012.

De 2 foreninger, Firmaidræt Hillerød og FI Hillerød Petanque, er selvstændige enheder med hver sin bestyrelse og hvert sit regnskab, men arbejder tæt sammen. Det forventes, at langt den overvejende del af medlemmerne i FI Hillerød Petanque også deltager i Firmaidræt Hillerøds turneringer.

     
CVR: 14979034
Handelsbetingelser

Firmaidræt Hillerød
Milnersvej 35d, 3400  Hillerød
Telefon 4826 7320
E-mail: kontoret@firmah.dk
CVR: 14 97 90 34

Spar Nord - reg.nr. 9213  Kontonr. 0360107205

Klik her - og se hvor vi bor.

 

 

     
CVR: 14979034
Handelsbetingelser