Holdbeskrivelser

Find det ønskede hold og tryk "Tilføj til kurv".

Du kan tilmelde flere deltagere på samme betaling - tryk på "Køb mere".

Husk at der kan være forskel på deltager og betaler.

Herunder kan I se holdbeskrivelserne:

 

Undervisningen er først og fremmest leg og vandtilvænning. Her puster vi bobler og øver os i at flyde på ryggen. De modige hopper i fra kanten.

Kontakt os venligst på 48 26 73 20 eller kontoret@firmah.dk før tilmelding til dette hold.


Tilmeldingen er overstået


Undervisningen på dette hold er også mest leg, men vi prøver også på at få hovedet under vand. Målet er at kunne komme fra kant til kant uden at røre bunden.


Tilmeldingen er overstået


På dette hold er børnene fortrolige med vandet, og vi begynder at svømme på forskellige måder. Vi lærer at dykke ned og hente en ting på bunden.


UDSOLGT


Samme niveau som hold 3b - men en halv time tidligere.


UDSOLGT


Holdet er for de, som endnu ikke er helt klar til at svømme på 25 m baner i det dybe bassin. Dybden er øget til ca 130 cm. og vi skal springe i vandet, dykke ned og sætte af fra kanten. der svømmes på tværs af basinnet så banerne bliver lidt længere.


UDSOLGT


Nu svømmer vi i det store bassin på 25 m. og i undervisningen fokuserer vi på at blive bedre. Desuden vil svømmerne blive introduceret til hovedspring. Der er stadig plads til sjove lege og små konkurrencer.


UDSOLGT


Nu er vi blevet skrappe til at svømme. Stilen er flot og vi kan svømme langt uden pauser. Vi kan så let som ingen ting springe på hovedet og hente ting op fra bunden. Her svømmes der ikke så mange "baner" men der bruges tid på f.eks boldspil i springbassinet.


Tilmeldingen er overstået


     
CVR: 14979034
Handelsbetingelser