Holdbeskrivelser

Find det ønskede hold og tryk "Tilføj til kurv".

Du kan tilmelde flere deltagere på samme betaling - tryk på "Køb mere".

Husk at der kan være forskel på deltager og betaler.

Herunder kan I se holdbeskrivelserne:

Undervisningen er først og fremmest leg og vandtilvænning. Her puster vi bobler og øver os i at flyde på ryggen. De modige hopper i fra kanten.


Undervisningen på dette hold er også mest leg, men vi prøver også på at få hovedet under vand. Målet er at kunne komme fra kant til kant uden at røre bunden.


På dette hold er børnene fortrolige med vandet, og vi begynder at svømme på forskellige måder. Vi lærer at dykke ned og hente en ting på bunden.


På dette hold er børnene fortrolige med vandet, og vi begynder at svømme på forskellige måder. Vi lærer at dykke ned og hente en ting på bunden.


Dybden er øget til ca 130 cm og der svømmes på tværs af bassinet så banerne bliver lidt længere.


Holdet for de som ikke fik lært at svømme eller føler sig usikre, men samtidig er for gamle til at komme på et begynderhold. Målgruppen er 10 - 14 år.


Nu svømmer vi i det store bassin på 25 m. og i undervisningen fokuserer vi på at blive bedre. Desuden vil svømmerne blive introduceret til hovedspring. Der er stadig plads til sjove lege og små konkurrencer.


Nu er vi blevet skrappe til at svømme. Stilen er flot og vi kan svømme langt uden pauser. Vi kan så let som ingen ting springe på hovedet og hente ting op fra bunden. Her svømmes der ikke så mange "baner" men der bruges tid på f.eks boldspil i springbassinet.


           
CVR: 14979034
Handelsbetingelser

Firmaidræt Hillerød
Milnersvej 35d
3400 Hillerød
Telefon: 4826 7320
E-mail: kontoret@firmah.dk

Spar Nord - reg.nr. 9213  Kontonr. 0360107205

Klik her - og se hvor vi bor.

           
CVR: 14979034
Handelsbetingelser