PRESSEMEDDELELSE                                                                                                                                                               august 2020

 

Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm rammes af forsamlingsforbuddet og må aflyses


Firmaidrætten i Hillerød må med stor beklagelse aflyse Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm i 2020. Som så meget andet rammes Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm også af Covid-19 retningslinjer. Den væsentligste årsag er forsamlingsantallet i forbindelse med Covid-19, som er for lavt, til at løbene kan afvikles.

Der har forståeligt nok været stor spænding hos deltagerne om løbene kunne gennemføres. Der har været mange bekymrede spørgsmål på Facebook og henvendelser til løbsledelsen, som indtil lørdag havde håbet på, at forsamlingsforbuddet var blevet lempet, så man ved en deling af løbet havde kunne gennemføre løbet på betryggende vis. Men sådan skulle det ikke gå og løbsledelsen havde da også forberedt sig på, at det skulle ende med en aflysning. Også mange potentielle deltagere havde forudset en aflysning eller var bekymrede for deltagelse, da tilmeldingen dagen efter nedlukningen i marts måned gik total i stå. På dette tidspunkt havde ca. 1700 tilmeldt sig, så arrangørerne var ikke i tvivl om, at i hvert fald Ladies Mud Race ville have kunnet melde udsolgt med 2000 deltagere.

På trods aflysningen, er det tydeligt at afklaringen er blevet taget godt i mod. Der er stor forståelse for situationen og det ligger derfor fast, at løbene forventes gennemført til næste år. Nogle er lettede over at det aflyses/udskydes, andre ærgerlige og nogle glade, for så kan de komme med til næste år fortæller sportschef Dorte Dahl.

Det påvirker også lokale virksomheder og klubber
Med et så stort arrangement er Firmaidrætten afhængig af gode samarbejdspartnere. Vi har heldigvis nogle fantastiske samarbejdspartnere, som godt er klar over, at vi ikke er herre over situationen. Det er primært Hillerød Fodbold, som stiller med hjælpere før, under og efter løbet. De kommer desværre til at undvære den økonomiske indtægt i år. Vi har løbene holdt dem orienteret, så det kommer ikke som en overraskelse. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet til næste år udtaler løbsleder Peder Bisgaard.

Firmaidrætten er klar igen den 11. og 12. september 2021

Firmaidrætten forventer at tilstandene bliver normaliseret så meget, at der kan gives fuld gas til næste år. Derfor håber arrangørerne også, at så mange som muligt vil overføre deres startnummer til næste års udgave – dermed er man således også sikret en plads til næste års løb. Fra arrangørerne skal der lyde en stor tak til de knap 1700 tilmeldte for deres tålmodighed og forståelse, og vi håber at se dem alle til næste år, hvor vi vil gøre alt for, at ”forkæle” deltagerne som et lille plaster på såret slutter løbsleder Peder Bisgaard.

 

           
CVR: 14979034
Handelsbetingelser

Firmaidræt Hillerød
Milnersvej 35d
3400 Hillerød
Telefon: 4826 7320
E-mail: kontoret@firmah.dk

Spar Nord - reg.nr. 9213  Kontonr. 0360107205

Klik her - og se hvor vi bor.

           
CVR: 14979034
Handelsbetingelser