Firmaidræt Hillerød

Firmaidræt Hillerød er én af Hillerøds største idrætsforeninger med mere end 6.000 medlemmer. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, som det fremgår på hjemmesiden.


I årets løb afvikler vi desuden en del 1-dags stævner i eksempelvis dart, golf og petanque. I sommersæsonen (start april/maj) kan vi ydermere tilbyde 7-mands fodbold og petanque – er du interesseret i at modtage invitationer eller høre mere om Firmaidræt Hillerød, så kontakt kontoret og/eller tilmeld dig vores Nyhedsbrev på hjemmesiden firmaidræt-hillerød.dk


Hvem kan være med ?
Mange stiller ofte spørgsmålet, om de kan dyrke idræt og motion under firmaidrætten i Hillerød, selvom man ikke har noget tilhørsforhold til en arbejdsplads/virksomhed – og JA, det kan man godt.
Firmaidrættens hovedmålgruppe er naturligt nok virksomheder og deres ansatte, men også andre fællesskaber er vores målgruppe.
Dette giver derfor mulighed for, at gadehold, familiehold, beboerforeninger, venne- og venindehold, ja kort sagt alle former for fællesskaber kan være med i de typiske holdaktiviteter.


Firmaidræt Hillerød er en åben forening som enhver anden forening i Hillerød, og det betyder at alle, der ønsker at være med – unge som ældre – kan optages som medlem uden firmatilknytning.
Dette foregår i praksis i forbindelse med tilmelding/deltagelse i de forskellige aktiviteter.

     
CVR: 14979034
Handelsbetingelser


Firmaidræt Hillerød Milnersvej 35d, 3400
Hillerød Telefon 4826 7320

E-mail: kontoret@firmah.dk CVR: 14 97 90 34

Spar Nord - reg.nr. 9213  Kontonr. 0360107205

Klik hende - og se hvor vi bor.

 

 

     
CVR: 14979034
Handelsbetingelser