Frivilligklub hos Firmaidræt Hillerød

39 % af vi danskere er frivillige i en forening. Er du også? Ellers kan du blive det nu!

✅Ja! frivillighed giver stjerner på CV´et og større netværk, hvis du er ung og jobsøgende.
✅Ja! frivillighed er sjovt – du bliver en del af et fællesskab på tværs af generationer.
✅Ja! Frivillighed giver plus på meningskontoen – det er tilfredsstillende at få ting til at ske sammen med andre.

I Firmaidræt Hillerød vil vi gerne være med til at sætte gang i Hillerød 🏃‍♀️🏃‍♂️. Det gør vi bl.a. med Lady Walk, Bike & Run Stafetten, Ladies Mud Race (også i mørke😉), Xtreme Mandehørm, Erhvervsskole Cup og meget mere.

Og det har vi brug for frivillige hænder til 🤲 – også gerne dine 🙌! Så vil du være med i et meningsfyldt sammenhold med sjov aktivitet som omdrejningspunkt, har vi lige nu brug for dig til de her opgaver:

👉Onsdag 20. marts - hjælpere til Ladies Mud Race after dark (eftermiddag/aften)
👉Lørdag 25. maj – pakning af deltagerposer til Lady Walk (i dagtimerne)
👉Mandag 27. maj – hjælpere til premieren på det første Lady Walk i Hillerød nogensinde (eftermiddag/aften)

Du bliver en del af en flok energiske frivillige 🤩, der pakker poser, viser vej, sætter stævneplads op osv. Det er uforpligtende at være frivillig i Firmaidræt Hillerød. Du melder klar, når én af opgaverne passer i din kalender🙋‍♀️🙋‍♂️.

Kontakt os på frivilligklub@firmah.dk eller ring til Kirsten på tlf. 26 67 06 06, hvis én af opgaverne er noget for dig, eller du har lyst til at høre mere.