Fodbold 7-mands

Tilmelding fodbold

7-mands fodbold
Tilmeldingen er overstået

Efter en vellykket udendørs 7-mands fodboldturnering på Højbanerne bag Firmaidrættens Hus i sensommeren 2023 er vi ved at gøre klar til den kommende sæson. I løbet af 2024 arbejdes der på følgende:

Februar – medio april

Her arbejdes der på at få gennemført minimum 1 indendørs fodboldstævne. Det er dog usikkert om det bliver som ”gammeldags” indefodbold med bander eller det bliver som futsal (uden bander men med målmand). Det afhænger af hvornår og hvor der er mulighed for at få spilletid. Royal Stage har ikke mulighed for bander og heller ikke mange af kommunens skoleidrætshaller har bander. Men der arbejdes på sagen.

NB: Det undersøges ligeledes, om der i samme periode bliver mulighed for træning – altså en fast træningstid, men udfordringen er den samme som ovenfor krydret med den kendsgerning, at hallerne på hverdagsaftner er optaget af andre klubber – og her især prime-time for ungdom, hvor vi helst vil have tiderne.

April – juni

Her satser vi på at lave en miniturnering over 5-6 spillerunder (som i 2023) med spillestart ultimo april (alt efter hvornår banerne bliver frigivet). Vi håber, at der kommer så stor en tilslutning, at der kan blive spillet i puljer alt efter styrke – eller alder – ligesom turneringen så vil blive afsluttet med en finalerunde og hyggeaften med præmieoverrækkelse – og måske med pølser og øl igen 😊

Men det kræver at du og dine kollegaer taler med andre virksomheder, så vi får så mange med som muligt.

Juni

I weekenden den 8. – 9. juni afvikles der Firmaidræt Open i Roskilde, hvor der også er mulighed for at deltage og møde kollegaer fra hele landet, hvor der dystes i en række discipliner – her blandt andet i fodbold. Læse evt. mere her: https://www.firmaidraet.dk/events/arrangementer/firmaidraet-open/fodbold/

 August – oktober:

Samme som ovenfor med start medio august og slut senest medio oktober.

 

Kontoret / Regnskab

Sted

Firmaidrættens Hus
Milnersvej 35d
3400 Hillerød
Peder Bisgaard
Formand

Sæson

Sæson

  • Medio april - oktober 2024