Tilmelding 2024/2025

Mandag kl. 18.00 - 18.25

Gennem leg arbejder vi med de grundlæggende svømmefærdigheder og med at blive helt tryg ved vandet. Vi arbejder med balance og bevægelse, øver at få hovedet under vandet, hop fra kanten og på at flyde og komme fra rygliggende til stående. Børnene bliver i løbet af sæsonen introduceret til de første svømmetag i crawl, rygcrawl og brystsvømning.

Der svømmes på 90 cm vand


Mandag kl. 18.30 - 18.55

Vi arbejder med de grundlæggende færdigheder og vejrtrækning i crawl og rygcrawl. Undervisningen vil fortsat være baseret på en legende tilgang så det bliver sjovt at gå til svømning. Holdet svømmer primært i det lille bassin, men som børnene bliver dygtigere vil vi prøve det dybe bassin, hvor børnene også vil blive introduceret til hovedspring.

Der svømmes primært på 90 cm. vand


Mandag kl. 19.00 - 19.25

Der er stadig fokus på de grundlæggende svømmefærdigheder og vejrtrækning i crawl og rygcrawl og børnene bliver så småt introduceret til brystsvømning. Vi arbejder med balance og bevægelse og hop fra kanten, og vi arbejder fortsat med at flyde og vende sig fra mave til ryg og at komme fra liggende til stående. Børnene vil også blive introduceret til hovedspring og vendinger. Der vil fortsat være en legende tilgang til træningen, så det stadig er sjovt at gå til svømning.

Der svømmes på 130-180 cm. vand


Mandag kl. 19.30 - 20.00

For svømmerne har lyst til at lære nyt og lyst til at have det sjovt i svømmehallen. Vi svømmer, springer, øver livredning, spiller vandpolo mm. For at gå på dette hold er kravet, at man kan svømme. Målet er at have det sjovt  og få nye ”skills” i vandet f.eks. flotte hovedspring og andre sjove hop fra kant og vipper. 

Der svømmes i springbassinet